De Terrasoverkapping nieuwe president van Madagaskar is Hery Martial Rakotoarimanana Rajaonarimampianina. Media noemen hem president Rajaonarimampianina. Vandaag werd bekendgemaakt dat hij met 53,5 procent van de stemmen de presidentsverkiezingen in december heeft gewonnen.

De voormalige minister van Finaniciën wholesale NBA jerseys is de eerste die op het Indahnya grote eiland in de Indische Oceaan democratisch tot president is gekozen ORSI, sinds een militaire staatsgreep in 2009. In de verkiezingen versloeg hij zijn rivaal die voor de kiezers Las een korte exotische enorme naam heeft: Jean Louis Robinson.

Het straatarme land van 22 miljoen inwoners, Story met als hoofdstad Antananarivo – een andere wholesale NFL jerseys tongbreker – heeft nu het staatshoofd met de langste naam. Hij laat Argentinië (Cristina Fernández de Kirchner), Bhutan (Jigme wholesale jerseys Khesar Namgyel Wangchuck), Equatoriaal-Guinea (Teodoro Obiang Nguema Mbasogo) en Koeweit (Sabah al-Ahmad al-Jaber al-Sabah) ver achter zich.Bron: www.hln.be – 3/01/2014 – Bron: ANP